Често задавани въпроси за групови занимания в Be Shape studio

ЗА ВСЕКИ ИМА СПОРТЕН ЧАС, ДИНАМИКА, ТАНЦ, РЕЛАКС, КОЙ Е ПОДХОДЯЩ ЗА ВАС, ИЗБЕРЕТЕ СИ ПРИ НАС!

Бъди в хармония с тялото и духа си, живей активно и с усмивка на лице.

Необходимо ли е да се запиша предварително, за да се включa в тренировките?

В часовете по Аеробика, Тае бо, Пилатес, Зумба, Йога, Народни танци и други, можете да се включите по всяко време. Очакваме Ви директно в залата, в избрания от Вас час, в удобно за Вас време спрямо нашия график .

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ в същия ден на тел: 0886 454 405 за класовете по SPINNING /СПИНИНГ/, Kangoo Jumps /КАНГО ДЖЪМПС/ и Fat Burning class /Фат бърнинг клас/- ограничен брой места.

Имали групи за напреднали и начинаещи?

В часовете по Народни танци има сформирани групи според нивото на хората, но не е необходимо предварително записване. Единствено трябва да се съобразите с вашето време и ниво. Ако имате нужда от съдействие можете да се консултиратедиректно с нашите треньори на място.

За всички останали часове Няма групи за напреднали или начинаещи. Нашите инструктори имат индивидуален подход към всеки клиент тренирайки и съобразявайки се изцяло със спортуващия. Инструктора задава темпото и следи за правилното изпълнение на дадените упражнения. Всичко, което ви трябва за тренировката са удобни дрехи и удобни маратонки.

Имали къде да се преоблека?

Залата разполага с просторна дамска и мъжка съблекалня с пригодени шкафове, бани и релакс зона. При нужда кърпа ще ви се предостави от аеробно студио Би Шейп. Витаминозен бар за подсилване на организма след тренировка.

За тренировката и моя екип?

За аеробните и танцовите тренировки е необходим спортен екип (анцуг, клин, памучна фланелка), чисти спортни удобни обувки или маратонки .

За Yoga /Йога/, Pilates /Пилатес/,Port des Bras / Порт де Брас/ и Body Flex / Боди Флекс/ е неоходимо удобно облекло, в което да се чувствате конфортно. Обикновен клин и потник/тениска. Горепосочените часове се провеждат на боси крака или обути с чорапи или с много меки обувки.

За тренировкато по Спининг е желателно да тренирате с маратонки с дебела или твърда подметка (за тичане, волейбол, тенис и др.) за да избегнете евентуално убиване от педалите на колелото и по голяма сигорност докато тренирате.

За тренировкато по Канго Джъмпс е желателно да тренирате с ГЕТИ, или с ¾ памучни чорапи до коленете. За по-голямо удоволствие и конфорт.

Желателно е да имате бутилка вода, която може да закупите и на място, тъй като по време на тренировка се губят много течности и това може да доведе до дехидратация.

За други въпроси се свържете с нас на 0886 454 405 или beshape@gmail.com