Blog

Великденска игра

Качи снимка на най-красивото украсено великденско яйце, коментирай и участвай в томбола за 1 от 4-те награди на BeShape – парфюм с пролетно ухание от колекцията на избрани натурални аромати DOUGLAS Beautiful Stories. 

Как да участваш?

  1. Последвай нашата страница: https://www.facebook.com/BeShapeStudioByRossen 

2. Коментирай и качи снимка на най-красивото ти украсено великденско яйце   

3. Един от вас ще получи този УНИКАЛЕН аромат, предоставен с  любезното съдействие на парфюмерии DOUGLAS & BEAUTYZONE     

4. Имаш време да се включиш до 05.05.24 г. включително!

5. Победителите ще бъдат определени от снимките получили най-много харесвания и ще бъдат обявени на 06.05.2024 г. Успех!

Виж пълните условия на играта тук:

Правила за участие и провеждане на игри на BeShape ЕООД към 01.05.2024 г.

Игрите, провеждани на страницата на BeShape by Rossen във Facebook и Instagram, се организират и провеждат от BeShape by Rossen. Адрес София бул Джавахарлал Неру 30, ЕИК: 201515891
С участието си в играта Вие приемате настоящите правила и се задължавате да ги спазвате.

I. Механизъм на провеждане на играта

1. Играта ще се проведе на страниците на  BeShape продукти със следния ардес:

2. Конкретният период на играта  се определя в поста, задаващ началото и конкретните правила.
3. За да се включи в играта, участникът трябва да изпълни условията за участие, посочени в конкретния пост, обявяващ играта, публикувайки съдържание от свое име по указания начин. 
4. Във фотоконкурсите може да се участва с повече от една снимка. 

II. Право на участие 

1. В игрите имат право да участват всички физически лица, навършили 16 години към момента на регистриране за участие в игрите, на територията на България, с изключение на служителите на BeShape ЕOOД, както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи).
2. Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба. 

III. Награди 

1. Наградите се теглят на произволен принцип. Ако е посочен друг критерий, по който се определят победители, същият се конкретизира в поста за обявяване на играта.
2. Имената на спечелилите участници се публикуват в отделен пост на Facebook или Instagram страницата на BeShape.
3. Печелившите участници ще имат 14-дневен срок да се свържат с нас в лично съобщение на Facebook или Instagram страницата ни, за да уточним подробностите за получаване на наградата (две имена, точен адрес и мобилен телефон за доставка на спечелената награда). Предоставяните награди са посочени поотделно за всяка отделна игра и не се допуска замяната им за паричната им равностойност и/или други ценности.
4. Наградата се изпраща по куриер на посочения адрес, като разходите са за сметка на Организатора. Ако участникът не бъде открит на посочените от него координати (адрес и телефон), той губи правото да получи наградата и такава не се предоставя.
5. Организаторът не носи отговорност за неполучени/недоставени награди при подаден от участника неточен или погрешен адрес. В тези случаи наградата ще се използва в бъдещи промоции на марката. 
 
IV. Лични данни 

1. С участието си в играта участниците декларират, че са съгласни личните им данни да бъдат съхранявани, обработвани и ползвани от Организатора или от определено от него обработващо данните лице в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни.
2. Личните данни се събират единствено с цел провеждане на играта и доставяне на спечелените награди. Те не могат да се използват за изпращане на маркетингови послания или последваща връзка с участниците в играта, без допълнително и изрично съгласие от тяхна страна.
3. Данните се пазят за срок до 1 месец след края на промоцията. Всеки участник има право да поиска достъп, корекция и/или заличаване на неговите лични данни от базата данни на Организатора, като изпрати писмено искане до Организатора на e-mail: beshape@gmail.com
4. Организаторът декларира, че няма да разкрива предоставените лични данни на трети лица, освен на избрания от нас куриер, с цел да бъде доставена награда на печеливши Участници. 

V. Други условия 

1. Организаторът не е длъжен да води кореспонденция за непечеливши претенции или при неспазени срокове.
2. Всеки евентуален правен спор между Организатора, от една страна и участник, от друга, се решава по пътя на преговорите и добрата воля. При невъзможност за постигане на съгласие, спорът се решава от компетентния съд в Република България.
3. Игрите по настоящите правила по никакъв начин не са спонсорирани, администрирани или свързани с Facebook и Instagram.
4. Организаторът не носи отговорност за забава или невъзможност за предоставяне на наградата поради официални празници.
5. Възложителят има право да премахва всякакво съдържание, генерирано от участниците или трети лица, което смята за неподходящо, неуместно и несъвместимо с играта. Това включва съдържание, което е обидно, дискриминационно или несъответстващо на правилата за отговорна търговска комуникация, както и да дисквалифицират съответния автор на подобно съдържание. В тези случаи решението на Възложителя е окончателно и не подлежи на допълнително обсъждане.
6. Организаторът не носи отговорност за смисъла, достоверността и сигурността на съдържанието, генерирано от участници в играта или трети лица, както и за евентуално настъпили неблагоприятни последици за участници в играта и трети лица във връзка с такова съдържание.
7. Всяко използване на фалшива онлайн идентичност и/или създаване на фалшиви профили във Facebook при участие в играта се счита за нарушение на настоящите правила.
8. Възложителят има право да дисквалифицира без предупреждение и без да дължи каквото и да е уведомление участници, които нарушават тези правила. Дисквалифицираните участници губят правото да получат награда от провежданите игри. Решението на Възложителя е окончателно. 

Научи още

iFCB ’22 – Международен Фитнес Фестивал България

English language scroll bottom
iFCB ’22 – Международен Фитнес Фестивал България
Запазете датите 7-9.X.2022
място: хотел РИЛА**** – Боровец

iFCB е Международен Фитнес Фестивал България. Срещаме се от цяла България, от цял свят, за да прекараме 3 дни на границата на умората и насищане с много емоция и движение. Групови класове, уъркшопи и семинари, състезания и партита достъпни за всеки, който желае да живее активно и да почувства общата еуфория!
Това не е събитие за инструктори, а събитие за всеки, който обича да участва в групови занимания и обича да се забавлява! Всички презентатори и инструктори ще бъдат с вас и ще се грижат да се радвате на качествени активности.
Във всяко издание има голямо разнообразие от предизвикателства за всеки вкус.
Не на последно място е отличната хотелска база на хотел Рила **** със спа комплекс, 25м.басейн, просторна зала, барове и ресторанти, за да е пълен уюта и да разпускате докато почивате..
Добре дошли!
Регистрация:
а място в залата
IFCB – International Fitness Convention Bulgaria
Международен Фитнес Фестивал България

Научи още

Летен изпит на Martial Arts Academy 2022

На 25.06.2022 г. в спортна зала „Be shape“ – Люлин, сабумним Марио Илиев (VІ дан) проведе изпит за технически степени.

Марио с неговите шампиони

Специални гости на събитието бяха Мастер Борис Атанасов (VІІ дан) – Президент на Адвансед таекуон-до България, ТК „Евроатлас“ и Advanced Taekwon-do Europe и Томи Гиздов – член на УС на ТК „Евроатлас“.

Учениците от МАА се представиха отлично, за което им бяха връчени сертификати от ATEU. Те демонстрираха всички аспекти на бойното изкуство: основна техника, форми, спаринг, скокове, чупене с ръце и крака на дъски, както и атрактивни техники за самозащита срещу невъоръжен или въоръжен с нож и бухалка нападател.

Сахьоним Атанасов поздрави всички участници. Връчи сертификатите, значките и коланите на новите членове на „гилдията“. Припомни им думите на ген. Чой Хонг Хи – създателя на таекуондо: „Черният пояс не е края на Пътя, а едно ново начало“.

Изпита премина успешно за много от талантите
Научи още

Нека заедно приветстваме в нашия спортен отбор Илияна, Зори и Иван

Те са изключително мотивирани да ви вкарат във форма и няма да се откажат докато не изцедят и последната капка пот от вас!!!

Може да тренирате с тях в следните дни:

Спининг с Илияна във Вторник и Четвъртък от 19.30ч.

Кондиционна тренировка с Иван в Сряда от 18.40ч.

Спининг за начинаещи със Зоя във Вторник и Четвъртък от 08.15ч

Научи още

Хатха йога вече и в Би Шейп

Хатха йога е и един от най-широко разпространените и практикувани видове йога. Първата основна техника на Хатха йога са „асаните“ Когато физическото ни състояние не е добро, това води до дисбаланс в нашето психическо състояние. Практикуването на Хатха йога ни помага да преодолеем този дисбаланс. Асаните очистват организма, като увеличават циркулацията на кръв в тялото и по този начин премахват болестите и токсините, които са следствия от застоялия начин на живот и нездравословните навици на голяма част от хората. Те могат да лекуват физически заболявания, и нестабилност в организма. Редовното практикуване на разтягания, усукванията, огъвания и инверсии, тонизира цялото тялото, възстановява силата и издръжливостта на организма, укрепва костите и мускулите, изправя позата на тялото, подобрява дишането и повишава енергията. За разлика от други форми на упражняване, които натоварват мускулите и костите, йога внимателно подмладява организма.

Това физическо благосъстояние има укрепващо и успокояващо въздействие и върху ума. „Пранаяма“ е втората основна практика от хатха йога. Неравномерното дишане, което е ясна индикация за стрес, пък може да се регулира чрез практика на пранаяма. „Прана“ означава жизнена енергия, която в голяма част приемаме чрез дишането, макар тя да е различна от въздуха, а „аяма“ – контрол.

Пранаяма са дихателни техники и упражнения, чрез които човек постига контрол над жизнената енергия. Пранаяма подобрява качеството на дишане, спомага за отделянето на токсините от тялото, премахва натрупаното емоционално напрежение и стрес, контролира сърдечния ритъм, успокоява ума и балансира енергийните потоци в тялото. Хатха йога помага на тялото само да се справи с проблемите, като влияе на химичния баланс в мозъка, което от своя страна подобрява психичното състояние. Асаните, ако се практикуват правилно, свързват разделението между физическите и психическите сфери. По този начин помагат на практикуващия да се справи с чувствата на болка, тревожност, депресия, безпокойство, гняв, умора, съмнение, обърканост, апатия и др. След редовна йога практика, човек престава да бъде измъчван от тези състояния на ума.

Хатха Йога има превантивни и терапевтични ползи. Ето още някои от ползите от практикуването на Хатха йога:
• Развива физически баланс.
• Понижава нивата на холестерол и кръвна захар, като същевременно подпомага за намаляването на тегло.
• Увеличава гъвкавостта на мускулатурата и подвижността на ставите.
• Подобрява стойката на тялото.
• Подсилва здравината на гръбначния стълб.
• Облекчава болки в гърба.
• Въздейства благоприятно за лекуването на сърдечни заболявания и дихателни нарушения.
• Въздейства благоприятно върху възстановяването и поддържането на репродуктивното здраве.
• Въздейства благоприятно за лечението на проблеми с чревния и храносмилателния тракт.
• Лекува заболявания като тесни рамене и сколиоза.
• Подобрява умствения баланс, вниманието и концентрацията.
• Увеличава осъзнаването за тялото.
• Релаксира и освежава ума.
• Облекчава хроничния стрес в организм

Научи още

Летен лагер

Хотел Славянски, Слънчев бряг
Цена: 150лв на човек Продължителност: 3 дни
🌊Време е за Спорт, отдих и море!☀️
За всички вас организираме летен спортен лагер 🤩 , който ще се проведе в периода 📍02.07.2021г. – 04.07.2021г.📍 в к.к.Слънчев бряг. 😊

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
👉2 нощувки
👉Закуска и вечеря на блок маса
👉 тренировки
👉Туристически данък и застраховка
👉Паркинг и Wi-Fi, огромен басейн с кръгъл бар
🔑Настаняването в хотела ще бъде на 02.07.21 след 12:00ч.
🔐Освобождаването на стаите ще бъде на 04.07.21 в 15:00.
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
🚗Транспорт
✅ЗАПИСВАНЕ:
Може да се запишете, като изпратите трите Ви имена и телефонен номер за контакт на имейл 👉 Beshape@gmail.com
💳ПЛАЩАНЕ:
На рецепция в залата
⚠️Краен срок за записване – 26.06.2021г. (Събота)
💪ПРОГРАМА
☀️ПЕТЪК 02.07.2021г.
-Настаняване в Хотела след 12.00ч.
-17.30ч. Kangoo jumps
-18.30ч. Strong body
-19.30ч. Beach party
🌊СЪБОТА 03.07.2021г.
-9.30ч. Игри на глада с Оshee
-17.30ч. Kangoo Jumps
-18.30ч. Tabata & Aerobics
-19.30ч. Summer party
☀️НЕДЕЛЯ 04.07.2021г.
-10.30ч. Kangoo Jumps
-11.00ч. Water party

Научи още

Марио Илиев 6 дан проведе изпит за технически степени (цветни колани)

На 27.06.2021 г. в зала “Be shape” chief instructor Марио Илиев 6 дан проведе изпит за технически степени (цветни колани). Явиха се общо 13 трениращи, като 4 от тях успяха да покрият критериите за 2 степени. Специален гост на събитието беше master Борис Атанасов 7 дан – президент на Адвансед таекуон-до България и Advanced Taekwon-do Europe. Учениците се представиха отлично, за което им бяха връчени сертификати от ATEU.
Йоана Великина – 9 гуп;
Божидара Живкова – 9 гуп;
Пламен Владимиров – 9 гуп;
Максим Дончев – 9 гуп;
Никола Леонидов – 8 гуп (жълт колан);
Венелин Влаев (2 степени) – 8 гуп (жълт колан);
Боряна Стефанова (2 степени) – 6 гуп (зелен колан);
Димитър Мантарков (2 степени) – 6 гуп (зелен колан);
Севар Минков – 6 гуп (зелен колан);
Елица Милошова – 4 гуп (син колан);
Иван Иванов (2 степени) – 4 гуп (син колан);
Маламир Минков – 2 гуп (червен колан).

Научи още